blank

Iskanje:

Olje črne kumine - zgodovina

Njegova zgodovina sega do kulture Egipta in faraona. 

Stekleničke olja črne kumine so bile najdene že v grobnici faraona Tutankamona. V dobi Nefertiti ("najlepša") se je črna kumina uporabljala kot kozmetično sredstvo za nego kože. Uporabljala ga je tudi Kleopatra za svoje zapeljivo telo. V Bibliji je črna kumina omenjena kot "cumin", njena semena so se uporabljala pri peki kruha.

banner
banner
banner
 
banner