blank

Iskanje:

Varovanje osebnih podatkov

Zavedamo se, da je zasebnost obiskovalcev in kupcev v naši spletni trgovini na prvem mestu. Zato vam zagotavljamo varstvo in zaščito vaših osebnih podatkov po Zakonu o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) ter Splošno uredbo EU o varstvu podatkov (GDPR).     

Z registracijo v spletni trgovini soglašate, da vaše osebne podatke shranimo in jih uporabljamo izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje računov, dostava blaga) in ostalo potrebno komunikacijo. Osebni podatki, pridobljeni z registracijo v spletno trgovino : ime in priimek, naslov, kontaktna telefonska številka in elektronski naslov; v primeru registracije pravne osebe tudi naziv podjetja in davčno številko. V primeru opravljenega nakupa obdelujemo tudi podatke o naročilih.

Vaše podatke bomo v zbirki osebnih podatkov hranili do preklica vašega soglasja za obdelavo osebnih podatkov oziroma dokler bo potrebno, da se doseže namen, za katerega so bili pridobljeni.

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika. Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam, razen pogodbenim partnerjem za izvedbo dostave blaga.

Pravice potrošnika: s pisno zahtevo na elektronski naslov info@vitalni.si lahko potrošnik zahteva seznanitev, dopolnitev, popravek, omejitev obdelave, prenosljivost in izbris njegovih osebnih podatkov.

Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla.
 

banner
banner
banner
 
banner